Kalastusmatkan vaiheet

1. Kalastusmatka alkaa kalastusoppaan tapaamisesta. Kalastusopas on laittanut kaiken ryhmää varten valmiiksi ja huolehtinut tarpeen mukaan majoitus-, ruoka- ja kokousjärjestelyistä.

2. Kalastusopas esittelee päivän ohjelman ja jakaa rannassa tarvittavat ohjeet laadukkaan ja nautinnollisen kalastusmatkan toteuttamiseksi. Ennen veneeseen siirtymistä puetaan ylle sopiva vaatetus ja kelluntapukineet.

3. Kalastusmatkan alkaessa kalastusopas sijoittaa kalastajat ja tavarat veneissä omille paikoilleen. Kalastusopas näyttää ja opettaa tarvittavat kalastustekniikat sekä perehdyttää ottiuistimiin, kalapaikkoihin ja kalan liikkeisiin. Matkan alussa käydään läpi myös tarvittavat turvallisuuteen liittyvät ohjeistukset.

4. Matkan aikana kalastusopas ohjaa ja opastaa kalastavaa ryhmää sekä ajaa venettä aina uusille kalapaikoille, kunnes kalat löytyvät ja saalista aletaan saamaan. Kalastusoppaillemme on kunnia-asia, että kalaa saadaan! Parhaiten onnistutaan, kun asiakkaat seuraavat ja noudattavat kalastusoppaan ohjeita kalastusmatkan aikana.

5. Kalastusmatkan aikana nautitaan retkieväät tai lounas kalastuksen lomassa. Perushintaan sisältyvät retkieväät voidaan syödä veneessä tai rannalla. Erikseen tilatut lounaat valmistetaan mukavalla taukopaikalla ja saatavilla on tietysti kalaruokaa!

6. Ruokahetken jälkeen jatketaan kalastusta. Kalastusmatka päättyy sovitun aikataulun mukaisesti. Kalastusopas kiittää asiakkaita ja saattelee heidät kotimatkalle tai sovittuun jatkopaikkaan.