Kalastusmatkat, majoitus, kokouspalvelut

Kaupunkikalastus tarjoaa kalastusmatkoja sekä hyvien yhteistyökumppaneiden kautta kokouspalveluita ja majoitusta Vanajan vesireitillä Hämeenlinnassa. Kalastusmatkat ovat päätuotteemme, mutta toteutamme niiden ohella kokouspalveluita ja muita vesillä tapahtuvia ohjelmia. Kalastusmatkamme ovat täyden palvelun paketteja, joihin yhdistetään tarpeen mukaan myös muita palveluita.

Kalastusoppaamme ovat ammattilaisia, jotka tuntevat kalat ja kalastuksen sekä tietävät mitä aloittelijat ja kokeneet kalastajat odottavat kalastuspäivältään. Kalastusoppaat käyvät retken aikana läpi parhaat kalastustekniikat ja antavat toimivat vinkit myös asiakkaiden kotivesille.

Palveluyrityksenä pidämme asiakkaistamme hyvää huolta kalastuspäivän aikana. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät, saavat kalaa, hyvää ruokaa ja turvallista sekä laadukasta palvelua.

Yrityksemme on sitoutunut laadun kehittämiseen. Tuotteillemme on laadittu toiminta- ja turvallisuussuunnitelmat. Kalastusoppaamme ovat suorittaneet kalastusoppaan ammatti- ja vuokraveneen kuljettajan tutkinnot. Veneemme ovat siistejä ja turvallisia.

Tutustu elämyksellisiin ohjelmiin ja muihin palveluihimme sivujemme kautta. Toivotamme lämpimästi vieraaksemme niin pienet kuin isotkin ryhmät. Vesillä nähdään!