Leikkimielinen pilkkikisa

Virkistyspäivä suunnitteilla? Kansainvälisiä vieraita tulossa? Miltä kuulostaa yrityksen tapahtuma, johon on yhdistetty leikkimielinen pilkkikisa ja sen jälkeen saunan lämmin syleily?

Nauttikaa ilosta ja elämyksistä talvipäivän pilkkikisailuissa!

Järjestämme teille ikimuistoisen ja taatusti uudenlaisen virkistys- tai kokouspäivän ohjelmanumeron pilkkikilpailun merkeissä. Tapahtuma soveltuu niin pienelle ryhmälle kuin 50 hengen porukallekin. Pilkkikisan yhteyteen varaamme teille mielellämme myös saunatilat, ruokailuja ja muuta ohjelmaa.

Pilkkikisan ohjelma: Kalastusopas vastaanottaa ryhmän sovitussa lähtöpaikassa kilpailualueen lähistöllä. Ennen jäälle lähtöä tutustutaan oppaan johdolla käytettäviin kalastusvälineisiin, jakaannutaan pilkki-joukkueisiin ja opas kertoo kilpailun säännöt. Joukkueet lähtevät jäälle ja sovitun ajan kuluttua kokoonnutaan nauttimaan lämpimiä juomia. Kilpailun päätteeksi opas palkitsee ”parhaan” joukkueen.

Valittavananne on kaksi kohdetta:

Vanajavesi
Pilkkikilpailun voi järjestää Hämeenlinnan keskustan tuntumaan Vanajan jäälle. Pilkkikisan yhteyteen tarjoamme saunatiloja ja kokouspalveluita mm. seuraavien yhteistyö-kumppaneiden kautta: Hotelli Petäys, Rantasipi Aulanko ja Kirstulan kartano.

Katumajärvi
Toinen tarjolla oleva kohteemme on luonnonkaunis Katumajärvi, jonka rannalla Katisten kartanon tai Vanajanlinnan kokous-, ruokailu-, saunapalvelut ovat käytettävissä.
 

Saatavilla: talviaikana / jäätilanteen mukaan

Kesto: max 4 tuntia, lisätunnit 50 €/tunti

Palvelukielet: suomi, englanti

Retki sisältää: kalastusvälineet, kalastusoppaan palvelut, lämmintä juotavaa

Hinta: 430 € + 15 €/hlö (sis. alv. 24 %)

Lisähinnasta: kohteen mukaan saunatilat ja muu oheisohjelma

 


Muista myös

Soita meille 044 560 8244 tai lähetä tarjouspyyntö!