Kuhan ja ahvenen jigaus

Jigikalastus on tällä hetkellä suosituin kalastusmuoto reissuillamme. Se on hauskaa ja tuloksellista. Parhaiten jigaus sopii kuhan ja ahvenen kalastamiseen. Jigaamisessa saadaan yleensä hyvin tapahtumia ja saalista. Saaliin saaminen on joskus hyvinkin pienestä kiinni, joten oppaan vinkkejä kannattaa kuunnella.

Jigikalastuksessa on erilaisia tapoja ja suuntauksia. Uusimpia tapoja ovat vertikaali ja drop shot –jigaus, joita voidaan hyödyntää tilanteesta riippuen.

Jigikalastusretkillä kaloja etsitään matalikoiden reunalta tai syvään veteen työntyviltä pohjapenkoilta. Kala ei aina löydy ensimmäisestä tai toisesta paikasta, vaan parvet on etsittävä, sillä ne liikkuvat koko ajan. Kalastusoppaamme seuraavat kalojen liikkeitä ja pitävät huolta, että parhaat paikat ovat jatkuvasti tiedossamme.

Antoisan kalastuspäivän jälkeen jokainen tietää kalastuksesta ja jigikalastuksen saloista enemmän. Ja mikä tärkeintä, alat saamaan paremmin saalista myös jatkossa.

Saatavilla: avovesiaikana

Kesto: 2-4 tuntia asikkaan toiveen mukaan

Ryhmän koko: maksimi 10 kalastajaa / lautta (n. 6 kalastaa samanaikaisesti), jos ryhmäkoko suurempi voidaan ryhmä jakaa ja vuorotella Aulangon muiden aktiviteettejen kanssa.

Palvelukielet: suomi, englanti

Retki sisältää: kalastusvälineet, kalastusoppaan palvelut, retkieväät, kelluntaliivit, tarvittaessa säänmukaisen vaatetuksen

Lisämaksusta: ruoka-, kokous- ja ohjelmapalvelut, sauna

Hinta: 550 € + 40 €/hlö (sis. alv. 10 %)

 


Muista myös

Soita meille 044 560 8244 tai lähetä tarjouspyyntö!