Heittokalastusta Hämeenlinnassa

Kalastus on kivaa ja Hämeenlinnan kalaisat vedet luovat puitteet onnistuneille kalastuselämyksille. Vanajanreitti on yksi parhaista kuhavesistä, minkä lisäksi reitillä on runsaasti haukea ja ahventa. Saaliit vaihtelevat sesonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin ja herkulliseen kuhaan. Tavallisesti saadaan ahvenia ja 1-2 kilon kuhia ja haukea, mutta useammankin kilon kuhiin ja haukiin on mahdollisuudet.

Ei ole väliä, kalastatko ensimmäistä kertaa vai viidettä vuotta. Antoisan kalastuspäivän jälkeen tiedät kalastuksesta ja kaloista enemmän. Kalastusopastuksesta vastaavat kalastuksen ammattilaiset ja palveluhenkiset oppaat. Kalastuspäivän aikana jokainen irrottautuu hetkeksi arjen ja työn kiireistä. Panosta itseesi, asiakkaaseen, työntekijöihin ja harrastukseesi kanssamme!
 

Saatavilla: avovesiaikana

Kesto: 2-4 tuntia asiakkaan toiveen mukaan

Ryhmän koko: maksimi 10 kalastajaa / lautta (n. 6 kalastaa samanaikaisesti), jos ryhmäkoko suurempi voidaan ryhmä jakaa ja vuorotella Aulangon muiden aktiviteettejen kanssa.

Palvelukielet: suomi, englanti

Retki sisältää: kalastusluvat, kalastusvälineet, kalastusoppaan palvelut, retkieväät, kelluntaliivit, tarvittaessa säänmukaisen vaatetuksen

Lisämaksusta: ruoka-, kokous- ja ohjelmapalvelut, sauna

Hinta: 550 € + 40 €/hlö (sis. alv. 10 %)

 


Muista myös

Soita meille 044 560 8244 tai lähetä tarjouspyyntö!